Lang dag, sørgelig avslutning

Kom fremt til Vigmostad ca halv ti i går kveld, og fikk en god natts søvn. Dro videre i dag tidlig, og har padlet begge Øydnevatna i dag. Det ble en lang dag. Over 9 timer, og 35 kilometer. Er ganske kjørt nå…

På vei hjem så jeg forsiden på Fædrelandsvennen. Motorsykkelulykke i helgen. Silje Vestøl omkom. Jeg kjenner henne ikke godt, men hun kjøpte et klatretau av meg brukt for noen uker siden. Jeg kjenner henne fra klatremiljøet i Kristiansand, og det kjennes ufattelig tragisk at ei jente på bare 20 år skal rives bort på denne måten. Dro bortom Flekkerøytunellen for å se, og må bare innrømme at det ble en tung stund. Livet er en skjør sak…

Skal prøve å få lagt ut litt bilder og sånn fra de siste dagene i morgen. Nå er jeg jo en dag på forskudd, så kanskje jeg kan gjøre litt ekstra her i bloggen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Lang dag, sørgelig avslutning

  1. Gijs Briene sier:

    Hej Lars, jag har tittat på din site, vilka jättefina bilder. De verker helt professionala. Du stor hos mina favoriter nu, och jag är nyficken hur det blir med din site i framtiden. Jag ska kolla regelbundit i alla fall. Har det så bra.
    Hälsningar från Nederländerna, Gijs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.