Ny kajakk

I går hentet jeg den nye kajakken, og ut på ettermiddagen fikk vi prøvd den. Ingunn ble nemlig med på en utelunsj, og vi inntok reker på Langøya. Før vi avsluttet med et bad. Her er Ingunn i den nye båten – som er stor:

20060612nykajakk.jpg

Båten er en Boreal Design Saguenay (uttales visstnok “sagny”). Den er 5,50 lang og 61 bred. Inni er det plass til hele 450 liter! Det er ganske enormt, og dette blir langtursbåten! Blir spennende å prøve den i vær. Den har kraftig og dyp v-bunn foran, og “avkuttet” kjøllinje bak. Det siste gjør at den får en del spring, og den reagerer relativt lett på kanting. Blir veldig spennende å prøve den utover sommeren. Nå var det nesten uvant å sette seg i båt med ror igjen…

Her ligger den ved siden av lekebåten min, en Ellesmere. Legg merke til forskjellene i utforming:

20060612kajakker.jpg

Avsluttet kvelden i går med intro-kurs for 4 stk i svømmehallen. Det ble derfor en LANG dag…. Men, nå føler jeg meg ganske klar til ny dyst! Skal gjøre unna litt mer på padleguiden nå, før jeg går i møte kl 09 og 10.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.