Full rulle

De neste 14 dagene blir antagelig ganske heftige, så det var jammen godt jeg fikk meg en avslappende og god helg! Tok nesten 250 bilder, og flere av dem kunne brukes. For eksempel dette av Eyvind på vei innover mot Sjøsanden i Mandal. Vi gikk rett over Mandalsfjorden – fra Ryvingen!

20060612eyvind.jpg

I går ettermiddag var det fullstendig havblikk…

Nå står bilder i padleguiden for tur. Skal prøve å komme et godt stykke på dette i dag. Så skal jeg hente enda en ny kajakk i ettermiddag. Har nå kjøpt 4 kajakker siden september (og solgt en). Det er en Boreal Design Saguaney som nå ligger hos DFDS. Båten er for ekspedisjoner, og rommer hele 450 liter! Blir spennende med en ettermiddagstur i dette fantastiske været!

I kveld er det introkurs for Kristiansand kajakklubb som vanlig. Det er sist i basseng i vår, og jeg har nå hatt 11 stykker igjennom kurs. Mulig jeg prøver å få til ett til på en kveld, fordi det er en del på venteliste. Det har tatt seg veldig opp etter at vi kom inn i juni. Helt klart at det er mange som er interesserte i kajakk for tiden!

Har laget en to-do for hver enkelt dag denne uken, og håper jeg kommer i mål sånn noenlunde…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.