Fortsatt hektiske dager

Lang dag i går (08-21). Innom Dvergsnes hele dagen (nydelig tur ut – se under), og så dugnad i kajakklubben på kvelden. I dag var det møte angående en jobb jeg har i “høyskolesektoren” ;-). Så nå har jeg begynt litt der igjen også.

20060606dvergsnes_kajakk.jpg

Har også gjort litt avtaler i forbindelse med en befaring i morgen, så det går som en pingpong-ball fra det ene til det andre nå. Regner med at roen senker seg litt om en drøy uke. Men, det er ganske fullt program. Det er veldig rart hvordan ting hoper seg opp… Det blir i alle fall full ferie fra enten 25. juni eller 3. juli. DET skal bli deilig! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.