Det nærmer seg!

Nå har jeg fått plassert og gjort ferdig artikkelen om Herefoss – Kjevik i den nye padleguiden. Har også skrevet en liten intro til Ogge. Korrektur har jeg også fått lest, så nå nærmer det seg noe her…

Må bare få rettingene på plass, og så sende det videre til Harald. Mens han leser må jeg gå igennom alle bildene. Trykkeriet ville ha dette på en annen måte…

Jeg har også fått orden på alle påmeldinger til kurs – både i klubbregi og egen regi. Våttkort til i kveld er gjort klart, og nå har jeg også bil. Ingunn kom igjen fra Kårstø i natt, så dermed kan jeg få padlet i bassenget i kveld også. Det skal bli gøy! Blir spennende å prøve det nye neoprentunelltrekket. Se hvor tett det er.

Senere: Trekket fungerte veldig greit, og de tre på kurs gikk det også greit med. Alle hadde ganske lang erfaring, så det ble et nivå ganske langt utover rent intro-kurs. Klarte re-entry and roll 3 ganger i dag uten briller. 100% av forsøkene. Dette kan bli en morsom sommer… 🙂

Nå er det leggetid, men må bare gå meg ned litt etter kvelden. En er veldig fokusert gjennom sånne kurs. Gleder meg til morgenpadling i morgen. Skal til Dvergsnestangen kl 10, og satser på å gå fra kajakklubben før halv 9. Så har jeg god tid. Tror ikke jeg bruker mer enn en drøy halvtime ut. Været ser fantastisk ut. Ikke en sky på himmelen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.