Innedag – stort sett

Begynte dagen med litt jobbing på padleguiden. Så var det gudstjeneste. Et tyskt orkester var innom, så det var riktig så koselig. Dåp var det jammen også.

Så var det hjem til mer padleguide. Har kommet godt i gang med Herefoss – Kjevik nå.

Deretter tok jeg sykkelen fatt (den råe – har fått skiftet slange bak). Amalie blir 6 år i morgen (min niese), så dermed var det bursdagsfeiring med familie. Spiste masse pøler og litt kake. Fant ut at jeg egentlig hadde glemt å spise lunsj, så det gikk med litt pølser…

Vel hjemme igjen gikk jeg i gang med padleguiden på nytt. Rett før jeg skulle slå av maskinen, fant jeg på at jeg burde jo startet arbeidet med et billedforedrag på tirsdag. Dermed satte jeg i gang, og nå er jeg jammen helt ferdig med en selvgående presentasjon på drøye 5 minutter, med nesten 50 bilder. Dette blir bra tror jeg!

Men, nå er det definitivt natta…. Nakken kjennes ut som den er full med 7-toms spiker…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.