Full fart

Begynte dagen med møte hos trykkeriet som skal trykke den nye padleguiden. Har fått en del tips, og noe jeg må gjøre på nytt. Men, føler likevel jeg er godt i rute.

Så hadde jeg en flott og lang lunsj med Harald i båten. Nå kan jeg nesten alt om VHF… 🙂 Deretter var jeg en kort tur hjemom for å skifte. Ned til kajakklubben, og padle rundt til Bendiksbukta. Der møtte jeg en journalist fra P4, og nå tror jeg at jeg ender på ettermiddagssendingen deres på mandag. Han tok opp over 20 min, og et ideelt innslag er visstnok 2.40. Å fortelle alt om padling som aktivitet er en utfordring, så det blir spennende å høre hvordan han klipper…

På vei hjem traff jeg Kolbjørn fra Vesterålen. Han hadde padlet fra Halden i slutten av april. Nå var han altså kommet til Kristiansand. Jeg ga han et par fine overnattingsplasser til i morgen, og lykke til på reisen. Kjenner jeg blir litt misunnelig, og det er ikke ofte jeg blir. Synes egentlig jeg lever et rikt liv. Men, en ordentlig langtur må jeg få gjennomført en gang.

20060601kolbjorn.jpg

Har sett litt på norden rundt i kajakk, og det frister mer og mer. Harald og jeg så på kart i lunsjen, og det er mulig å gå rett vest fra Finland og over til Sverige. Slik at man ikke behøver å padle Bottenviken. Men, det er jo et stykke likevel. Vi får se hva det kan gå an å få til…

Nå har jeg handlet middag, og sitter og venter på ovnen. Skal spise god middag med Ingunn, og jeg skal i alle fall ha en rolig kveld. Jeg vil prøve å få lest ferdig korrektur på padleguiden. Kom omtrent halvveis i går. Så blir det litt adm med kurs for KKK i morgen tidlig, før jeg pakker for padletur. Håvard kjører meg til Herefoss midt på dagen i morgen, og så kommer jeg vel hjem sent lørdag kveld eller søndag. Satser på å ha guiden ferdig til endelig korrektur tirsdag morgen. Det er i alle fall planen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.