Spennende møte

Gjorde ferdig Kilefjorden i dag tidlig, og trente på foredrag. Holdt et 10 minutters innlegg for et MSN-utvalget i VAF om padling. Det var spennende, selv om jeg hadde møtt en del av de før.

I ettermiddag har jeg ikke gjort så mye, men ble med Ingunn og Siw til Odderøya for å klatre. Etter å ha gått en rute hver, så dundret det til med tordenvær. Det lynte og tordnet voldsomt, og regnet høljet ned i strie strømmer. Derfor ble ikke økta lenger…

20060531ingunn_klatrer.jpg

Tar en ganske rolig kveld, det blir nok en aktiv dag i morgen. Da er det først et møte kl 10, lunsjavtale, og så et intervju i kajakk med P4 på Odderøya. I det hele tatt skjer det mye spenennde om dagen.

Har også bestilt en del nytt padleutstyr til sesongen. En ekspedisjonsbåt med masser av plass. Håper å få den på plass til neste helg igjen. Da skal jeg på tur fre-søn vestover i fylket. Så får vi se hvor langt vi kommer.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.