Nok en jobbedag

I dag har jeg fått på plass enda mer i guiden, og nå er det neimen ikke mye igjen. Skal padle Herefoss – byen til helgen, og regner med at jeg har alt på plass på mandag til uken. Da er det bare korrektur igjen…

Etter jobb kom Ingunn innom for å skifte ut piggdekkene. Da fikk jeg vist at gamle kunster ikke var glemt, og det ble vi så fornøyd med at vi dro på Davids WOK og spiste middag. Så dro Ingunn på kino med ei venninne, mens jeg dro hjemover. Etter aftenbønn (siste for våren) dro jeg bort til Nils. Sammen gikk vi igjennom alle bæringene ned fra Herefoss til byen. Til sammen er det nesten en mil med trilling (25% av total strekning omtrent). Ser for meg at det kan bli strevsomt, men får ta den tiden det tar…

Så fikk jeg tilsendt et utrolig godt bilde av justisminister Knut Storberget…. Eivind har mange talenter… I dag kom også første motiv i farger – han er også mannen bak det. Utrolig gøy. Jeg var redaktør der fra 1992-95, og det begynner jo å bli en stund siden…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.