Avreise

Etter en del hektiske dager foran datamaskinene, er det nå klart for litt tur igjen. Denne gangen går turen til Hovden – Haukelisetertraktene og så alpinsenteret på Folgefonna.

I dag har jeg vært i et kort møte angående padleguiden, og jeg tror det jeg trenger av bilder og tekst er på vei mens jeg er borte. Det betyr intens jobbing mandag og tirsdag. Regner med å ha det ferdig til endelig korrektur på fredag ettermiddag i neste uke, men vi får se… Ting tar ofte litt lenger tid enn man tror…

Nå er det pakking!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.