Opphenting

Det har gått litt i hytt og gevær med bildeoppdateringer her i det siste. På søndag var jeg ute på en sen padletur. Fra halv ni til litt over ti. Mye vind, men også flott lysspill. Uvær på vei inn fra vest. Sjekk disse skyene – tror de forteller om godt med vind i øvre luftlag:

20060523himmel.jpg

Litt senere på kvelden ble skyene mørkere og mørkere. Da jeg kom opp i Presteheia så det slik ut fra verandaen:

20060523merhimmel.jpg

Litt senere bøttet det ned – igjen…

I går var det kamp med Gimletroll, og jeg har nå laget et nytt galleri. Har også nå gitt Gimletroll beskjed om at de kan bruke bildene. Det er faktisk ganske gøy å eksperimentere litt på disse kampene. I går kjørte jeg mye med lukkerprioritet. Har litt dårlig zoom, og det kan bli gøy hvis jeg får litt mer utstyr her. De har mange ganger helt utrolig morsomme uttrykk i ansiktet.

Trikset med å låne rullestol på Kløvertun falt i smak, og jeg har levert denne tilbake i dag tidlig. Veldig god service!

Nå skal jeg prøve å komme i gang med padleguiden igjen. I dag tenker jeg Rossevann og Søgneelva står for tur. Her har jeg ikke alt materialet, men jeg får ta det jeg har, og heller prøve å sette av litt plass.

Sent: Det ble både Søgneelva, litt på Rossevann, og litt på en del annet. Har også sortert alt i rett rekkefølge og fått en lang artikkel. Nå er guiden på 64 sider, og det ser kult ut! 🙂 Regner med at det kanskje øker med 4 sider til. Vi får se… Max 8 tror jeg. Veldig fornøyd med dagens innsats.

Var også en tur på Sørlandssenteret (populært kalt “Helvetes forgård” her i huset) for å skifte olje. Det gikk på et blunk, så da håper jeg bilen går litt til… Dommen fra NAF på en bruktbil vi har sett på var ikke så lystig, så der må vi fortsette å lete litt gitt..

Liturgisk var veldig flott i kveld! Vi var ganske mange, og sangen ljomet gjennom kirkerommet… Salme 799 begynner jeg å kunne rimelig godt nå. Veldig flott melodi.

Tenkte jeg kunne avslutte med å legge ut et bilde til: En fantastisk leirplass på ei øy nord i Ogge:

20060523idyll.jpg

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.