Nok en jobbedag

I dag har jeg fått på plass to nye ting i guiden. Først skrev jeg ut Syndle, både med kart og bilder. Så var det klart for en artikkel om bæring og trilling. I ettermiddag har jeg sett på kamp med Gimletroll gutter 11. De spilte mot Lillesand, og jeg tror det ble 10-3. Ikke skjønner jeg hvorfor det brukes millioner av kroner på å dekke kamper som ender 0-0. Her snakker vi spenning!

Etterpå var det deilig middag i Presteheia. Dagmar var med både på kamp og middag. Hyggelig.

Vi har så smått begynt å legge kabal over helgen, og det blir ikke så veldig lett. Det er jo også avhengig av hva slags vær vi kan få med oss. Derfor avventer vi til det nærmer seg enda mer med å legge opp nøyaktig reiserute.

I morgen blir det ganske texas, men det skjer mye spennende om dagen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.