Jobbelørdag

Har vært inne i hele dag, men det har heldigvis vært ganske grått og trist ute. Det er padleguiden som står i fokus, o gi dag har jeg fått på plass hele Rettåna og Uldalsåna. Det hjelper godt. Skal se om jeg ikke kan få på plass Skjeggedalsåna i morgen. Masse kule bilder. Her er ett av Nils Rune i Rettåna:

20060520nilsrune.jpg

Har også laget ferdig en artikkel med bilder. Her har jeg et par igjen. Venter på stoff, og prøver å lage det slik at det ikke er så nøye om det blir høyre eller venstreside når guiden er ferdig. Men, det er jo helt klart enklest å ha alt klart på forhånd av materiale som skal inn…

Nå skal jeg ta det litt rolig, og så er det middag på Davids Wok. Billig og bra spisested. Så har jeg kjøpt billetter til Da Vinci koden kl 19. Deretter er vi buden til Siw og Håvard. Skal se litt på kart og kajakker. Det blir gøy. Skal nok få sove i natt også ja… Satser på å være på plass fra morgenen av i morgen også. Slik at jeg er litt i forkant her. Tror jeg kan få unna det meste jeg er ansvarlig for selv i løpet av begynnelsen av neste uke!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.