Regn og innedag

I dag har jeg endelig fått fart på arbeidet med padleguiden. Har gått igjennom hundrevis av bilder, og funnet en god del som kan brukes. Dette for eksempel, fra nordenden av Ogge:

20060519ogge.jpg

Begynner å få rimelig god oversikt over hva som skal gjøres i dagene fremover, og det er ganske mye… Venter fremdeles på en del materiale, og det er lovet i løpet av neste uke. Problemet med å sette ting er jo at det er greit å ha alt som skal settes før en begynner. Men, noen vann er det bare jeg som skal levere stoff om – og de er jo greie å starte med.

Ingunn kommer hit i ettermiddag for å hjelpe meg litt i gang. Dermed går jeg i gang med Grimevannene først, og håper å bli ferdige med de i kveld. Også de vannene jeg har tatt nå i vår er det jeg som sitter på alle bilder og sånn på. Dermed skulle jeg ha nok å gjøre frem til jeg får resten av materialet.

Det blir spennende å se hvor mange sider det blir. Guiden fra i fjor vår var på 24 sider. Regner med at denne øker til ca 30 med bilder. Så kommer det ganske mange nye vassdrag. Det kan fort bli nærmere 100 sider denne gangen. I alle fall godt over 50. Kommer vel litt an på hvor mange bilder osv vi bruker. Vi skal også ha møte med trykkeriet, og dette har jo også en kostnadsside…

Vi får se – det blir i alle fall spennende å bruke farger og bilder. I fjor var det egentlig meningen at alt skulle kjøres i svart/hvitt, men så ble det farger i siste sekund. Nå er det planlagt med farger hele veien.

Hytteturen i helgen er avlyst. Ingunn har også masse å gjøre på jobb. Derfor blir det en del jobbing i helgen, men vi satser på litt uteliv også!

Senere: Sesjonen med Ingunn var veldig nyttig, og nå har jeg helt ferdig 6 sider til endelig korrektur. Satser på å gjøre unna en del sider i morgen også. Etter en svært effektiv time dro vi opp til Ingunn, og har nå spist en bedre salat. Dette har vært en lang dag foran boksen, så nå blir det deilig med litt bok og tv…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.