Grå dag

Gjorde ferdig litt bilder og sånn fra morgenen av, og det resulterte i en artikkel på adrenaline.no. Da fikk jeg også skrevet litt til padleguiden om Skjeggedalsåni. Nå har jeg både Rettåna, Uldalsåni og Skjeggedalsåni i boks.

Etter lunsj oppdaterte jeg en del småting på web, og gjorde unna en del e-post. Fikk også lest litt, men har vært litt slapp. Møtte Ingunn til klatring kl 19, og det gjorde utrolig godt. Antagelig var ikke boblebad, badstu og boblebad ueffent heller.

Nå blir det bare rolig i kveld, og så skal jeg prøve å få unna MYE i morgen. Så får vi se om det blir hyttetur i helgen. Vi har lyst, men det er ganske mye som skjer om dagen. Allerede torsdag i neste uke drar vi avgårde til Haukeliseter, og så videre til Folgefonna sommerskisenter. Det har jeg veldig lyst til å få med meg!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.