Regn i staden

I dag våknet vi til regn, og det er jammen lenge siden sist. Sikkert bra for blomster og trær som nå spruter ut i all sin prakt. Fokuset jeg etterlyste i går har ikke helt innfunnet seg…

Ga til slutt opp. Tror det er en kombinasjon av regn og allergi-tabletter. Er forferdelig slapp i hele kroppen. Men, så kom energien litt utover ettermiddagen. Har planlagt en hel haug med kurs, og sånn det ser ut nå har jeg nok å gjøre ut september bare med kurs! Det er deilig!

Har også begynt på et foredrag jeg skal ha i slutten av måneden. Har plukket ut en del bilder, og formulert noen argumenter. Det blir veldig spennende.

Nå skal jeg ned til KKK for å dele ut nøkkelkort å snakke litt med medlemmene. Det blir koselig tror jeg. Så er det liturgisk som vanlig på tirdagene. Får huske på å få med noe mat hjem, for det er vel ingenting som er åpent av butikker i morgen ser jeg for meg…

Senere: Utdeling av nøkkelkort ble en liten nedtur. De var nemlig ikke kommet, så vi måtte skuffe de medlemmene som møtte opp. Fikk i alle fall snakket litt med noen av medlemmene. Spennende.

Vel hjemme igjen gikk jeg løs på foredraget igjen, og har nå ferdig første utkast. Akkurat det føles godt. Har også registrert et .com-domene til, etter en inspirerende telefonsamtale. Nå har jeg også www.kayakexperiences.com. Den kan nok komme til nytte… 🙂

Fant også igjen et gammelt notat jeg har kalt «livsfilosofi». Her var det mye spennende! 🙂 Tror nesten det fortjener at jeg skriver det ut, og legger det på www.m24.no. Det er en hel del her som hadde passet der… Ellers har jeg fått oversendt et manus fra Flux som jeg også har fått lov til å publisere på m24.no – så nå kommer det til å skje litt der i tiden fremover også. Men, først er det padleguiden som må bli ferdig. Har tenkt på om den kan kalles «Padleperler i sør», og tror dette er et greit navn. Så kan jeg ha en opplisting av noen av vannene også på forsiden.

I morgen drar jeg avgårde for å gjøre mer feltarbeid. Det er fremdeles kaldt, men ikke så mye nedbør i morgen ser det ut for… Me, nå er det liturgisk kveldsbønn i Lund kirke.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.