Ny uke, nye muligheter

Bursdagen i Horten på lørdag var koselig, og vi var på hytta litt før 02.30 natt til søndag. Søndagen ble brukt til litt volleyball og fotball på hytta. Vi har også slått plenen, og prøve å utvide banen litt. Været ble kaldere, så badingen ble utsatt. På kontoret i dag morges var det masse småting som lå og ventet. Har egentlig ikke kommet i gang med det jeg egentlig skulle. Gjør et nytt forsøk i morgen.

Har sjekket opp en del, og gjort en del planlegging for kajakklubben. Det har også blitt en del e-poster i løpet av dagen. Blant annet angående nettstedet m24.no. Ser ut som det skal skje litt mer der nå – moro!

Har laget «meatballs» til middag, og tar med disse opp i Presteheia. Så drar vi rett i «kaker-til-overs-etter-konfirmasjons»-treff, og deretter skal jeg i bassen med KKK. En lang dag blir det, og i morgen får jeg prøve å holde fokuset litt bedre… Det sklir altfor lett ut. Telefon, e-poster, SMS – you name it. Dagen blir splittet opp så mye at den til slutt bare ligger der i smuler… 🙁

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.