På vei til bursdag

Solen skinner fortsatt her i sør, og i dag skal vi i bursdag. Den er i Horten, så vi drar fra byen i ettermiddag. På morgenen har vi sett på bil, en Renault Espace. Ganske stor forskjell fra den vi har nå…

Jeg er nede på Lund. Har satt over en vaskemaskin, og skal prøve å få skrevet av meg de bæringene jeg hadde i Rettåna. Det var en del, så det er greit å skrive de ned før jeg starter å forveksle den ene med den andre…

På søndag blir vi antagelig på hytta. Har tatt med volleyballnett. Bading er jeg litt mer usikker på – det har kommet en litt kaldere trekk i lufta. Vi få se. Hjemme igjen sent søndag tenker jeg, og da blir det vanlig kontordag på mandag og antagelig tirsdag. Må få ned på PCen alle fakta om turen de siste dagene. Har ca 30 waypoints, og diverse beskrivelser…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

1 svar til På vei til bursdag

  1. Arild sier:

    Hei. Ser at du har vært på tur fra Ogge og ned rettåna. Tenkte å opp der å padle i kano snart. Har du noen bra tips og vil du i det hele anbefale turen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.