Herlig tur/jobb

De siste dagene har jeg padlet fra nord i Ogge til Herefoss. I går padlet jeg Rettåna, og det var mye bæring. Her er en av metodene jeg prøvde ut – å dra kajakken som pulk! Det fungerer veldig bra hvis det ikke er for steinete…

20060512tur.jpg

I det hele tatt var det en flott tur, selv om gårsdagen ble lang og slitsom. Fikk besøk av Nils Rune underveis, og det var veldig hyggelig.

Har akkurat kommet hjem. Lastet inn 169 bilder og tatt backup av GPS. Vil jo ikke miste alle veipunktene nå…. Har funnet mange nye leirplasser, og merket av alle bæringer helt nøyaktig. Nå er det dusjing, og så har jeg kjøpt kyllingvinger. Det er fremdeles varmt nok til å sitte på verandaen, men det har blitt kjøligere.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Herlig tur/jobb

  1. Eivind sier:

    Hehe, bildet over blir litt komisk når du faktisk har hjul på kajakken, men velger å la de være på oversiden av den.. 😉 Iallefall i min uvitenhet, hehe. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.