Lang innedag….

Har sittet inne i hele dag stort sett, og det har vært fantastisk vær ute. Sånt blir en litt deppa av, men nå begynner jeg å se slutten på det… I morgen skal jeg ut i godværet. Ingunn kjører meg til Oggevann, og så skal jeg padle til Herefoss via Rettåna. Det skal bli deilig med litt tur igjen!

Inne i dag har jeg prøvd å komme i gang med kart, men motivasjonen har vært litt laber. Istedet har jeg jobbet en del med bilder og en artikkel til adrenaline.no. Håper å få en del av dette ut i løpet av kvelden. Men, nå skal jeg først lage meg en god middag å ta med denne ut på verandaen…

Senere: Nå er klokka rett før 21, og jeg venter besøk av Alfred. Har lagt ut en sak på adrenaline.no med 90 bilder i galleriet. Fikk også lagt ut 15 bilder fra kampen Gimletroll spilte mot Tveit i går kveld.

Nå skal vi ha milkshake på verandaen, og så er det liturgisk aftenbønn som vanlig i Lund kirke. Etterpå har jeg en avtale med Nils Rune. Vi skal se over kartene over de stedene jeg skal padle. Den mannen er jo fullstendig lokalkjent overalt, så det er greit å søke litt råd av han. Jeg padler fra nord i Ogge til Herefoss de nærmeste dagene. Så tar jeg resten i neste uke. Det blir godt å komme seg på tur igjen. Å sitte inne i sånt vær er skikkelig tortur. Merker jeg blir gærn i nakken og skikkelig rastløs. Ikke er det så effektivt som det pleier heller… Skal prøve å få gjort ferdig de kartene i natt – da er det sikkert litt mer levelig temperatur inne på arbeidsrommet.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.