God helg!

Solen skinne, det er ganske varmt i været og vi er klar for en helg på hytta. Gleder meg. Skal ned å hente kajakkene nå!

Så bærer det østover. Til Kjønnøya nord for Kragerø. Blir nok padling i kveld, men også en del praktiske ting på hytta. Få ut møbler, koble til vann osv.

Har også tatt med PCen. Har vært intens jobbing til morgenen av, og nå har jeg bare igjen halvannet kart av Padleguiden. Deretter følger beskrivelser, finne fram bilder og en del døgn i felt. Føler jeg ligger ganske godt an, og håper på fint vær utover i mai. Gleder meg spesielt til å padle Ulldalsåni, Rettåna og Skjeggedalsåna. Ikke så spent på strekket Herefoss til byen, men det må med! 🙂

Regner med at jeg tar første økt i felt fra onsdag kveld/ettermiddag, men har ikke helt bestemt det enda. Får en viktig e-post på onsdag, så jeg blir nok hjemme til da. Så venter to dager i felt (kanskje 3), og så er det bursdag på lørdagen. Ved Horten.

Men, nå er det helg!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.