Mer inne og liten tur

I dag har jeg tilbrakt nok en dag med mye PC-jobbing. Begynner å se enden på akkurat det jeg driver med nå (lager kart), og skal nå mer over på beskrivelser og koordinater.

I kveld har jeg hatt et salgsfremstøt på en av kajakkene mine, og det blir spennende. Vi gikk rundt Odderøya, og mellom Bragdøya og Langøya. Tilbake byttet vi om slik at hun også fikk prøve Fjord’en med senkekjøl.

Nå skal jeg opp i Presteheia å få meg en god dusj – og ta håret. Nå er det endelig vår!!! I morgen setter vi kursen mot hytta ved lunsjtider. Gleder meg! Solnedgangen i morgen skal nytes fra Flesa….

Ser av ukens oppføringer som det kan virke ganske slapt å være meg om dagen. Det er det vel også, men jeg var altså på Spicheren og klatret litt i går kveld. Det gikk egentlig over all forventning. Etterpå hadde vi et vennepar til middag. Koselig.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.