Mer innesitting

Nok en dag foran PCen. Da er det deilig å tenke tilbake på ei herlig helg, med mye padling og bading. Dette bildet har jeg fått av Trond, som deltok på kurset i helgen. Bildet sier vel det meste….

20060503hvaler.jpg

Har fått unna masse dill for KKK. Sendt ut våttkort, brosjyre og brev til 20 stk vi hadde på kurs i fjor. Har også oppdatert artikkelen på adrenaline.no med to gallerier på tilsammen over 70 bilder. En artikkel som jeg skrev til menighetsbladet har jeg lagt ut på keltiskfromhet.no. Så oppdaterte jeg boklisten min på må.no, før jeg registrerte to nye domener: padlofil.org og paddlemania.com. Den første er tenkt som en virtuell padleklubb for svartpadlere – den andre er bare cool. Hvis det blir noe hjelmkamera på meg, så er det greit å ha noen .com-domener også. Norge er antagelig litt for lite hvis en skal selge video, selv om det etterhvert er blitt en del padlere her.

Nå skal jeg på Spicheren å klatre sammen med Ingunn, og så får vi middagsbesøk senere i kveld. Blir en lang dag i morgen tror jeg, og så er det hytta på fredag. Det gleder jeg meg til! Sommeren er også ventet innover Sørlandet i løpet av helgen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.