Innedag

Våknet til grått vær og litt regn. Bestemte meg da for å gjøren unna en del PC-arbeid denne uken. Og her har jeg sittet… Først litt forefallende, og så har jeg fått en god start på padleguiden til KOT som skal komme i andre versjon før sommeren.

Har også prøve å få litt orden på bilder og minner fra helgen. Mulig det resulterer i en artikkel i løpet av kvelden. Ingunn kommer på middag, og vi skal hjelpe hverandre med litt forskjellig før vi fortsetter å jobbe utover kvelden. Ergo lang jobbedag i dag….

Men, så skjer det jo noe – skrivebordet blir litt mindre nedlesset… Det er deilig! Det er KUN padleguiden jeg har på mitt skrivebord nå i mai, og det er lenge siden jeg kunne fokusere på bare en ting. Regner med at det blir en del i felt til uka. Har erfaring med at det arbeidet tar litt lengre tid enn man tror… Så det er like greit å få det unna i god tid. Det er strekningen fra Ogge til byen som gjenstår av padling. De andre strekningene som skal med i guiden har jeg fått overlevert muntlig, og så gitt ca. angivelser for parkering og overnatting. Så jeg begynner med disse stedene først. Blir spennende å se hvor mye jeg kan få på plass før helgen!

Senere: Da er jeg ferdig med artikkelen “April ingen hindring” på adrenaline.no. Har også fått ryddet og ordnet på arbeidsrommet. Ingunn lærte meg atter hvordan jeg skal maske ut kart, så nå er produksjonen av kart i gang. Regner med at jeg kommer et godt stykke i morgen. Det er egentlig ganske gøy å være i gang igjen, selv om det blir en del timer foran skjermen.

Nå skal jeg snart på liturgisk aftenbønn igjen. Det skal bli deilig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.