Tilbake i byen igjen

Dro avgårde på torsdag, og har brukt helgen til å holde teknikk-kurs i havpadling på Hvaler. Veldig gøy! Lå på hytta på vei hjem, og er nå snart ferdig med å pakke ut alt rusk og rask… Skylling av utstyr og greier…

Senere: Var på Hvaler fredag ettermiddag, og hadde et koselig møte med Halvor (www.kajakkentusiasten.no). Har snakket med han i telefon, og hatt mye kommunikasjon på nett. Men, vi har aldri sett hverandre! Jeg kjøpte en kjeledress til å ha under tørrdrakta, og det gjorde helgen til en god og varm opplevelse.

Lørdag var det helt annet vær enn det som var meldt. Stille og gløtt av sol. Den lille vinden som var surret rundt i alle retninger i løpet av dagen. Til slutt var det 9 deltagere på kurset vi skulle ha – en skikkelig trivelig gjeng! Vi startet med litt padleteknikk, og dro så på en liten tur. Avsluttet dagen med redningsøvelser. Ikke alle hadde tørrdrakt, så noen frøs mer enn andre…

Søndag var det mer vær. Stort sett opphold, men opptil 12 m/s med vind fra øst. Ikke noe særlig bølger, men tung vind å padle mot. Vi dro ikke så langt, men fikk mye ut av dagen. Nå sto også tauing på programmet. Avsluttet også denne dagen med bading. Det var noen forbipasserende som lurte fælt på hva dette var for noe…

Denne gangen rakk jeg fergen med 2 minutter…. Sist gang sto jeg i lang kø, og kom ikke med før på neste ferge… Var på hytta litt over 21, og fikk en lang og god natt. Tok et bad i lysets hastighet i mørket, men var ikke under med hodet. Vet ikke om det kan gjelde som årets første bad da… Får prøve igjen til helgen, vi drar antagelig oppover igjen da…

Kom hjem til kristiansand halv 12, og fikk frokost av Ingunn. Dro så ned for å ordne alt utstyret. Nå har jeg akkurat kommet inn fra en fin skogstur i Jegersberg med Ingunn, og vi skal ordne litt middag. Jeg har satt bolledeig, så det blir litt 1. mai-kos utover kvelden… 🙂

Skulle egentlig dratt til Ogge og padlet til byen i kveld, men drøyer det litt. Må liksom lande litt mellom hvert prosjekt…

Skal også sjekke litt værmeldinger… Mulig jeg drar til Herefoss i morgen kveld.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Tilbake i byen igjen

  1. Lars Skau-Jakobsen sier:

    Sprøtt. Har i de siste dager lest dine beskrivelser fra Kragerø og vært spesiellt interessert i waypoints, men skjønner ikke dine nummerangivelser. Begynte å lete etter din adresse for å spørre deg og fant din blogg. Ser at du i dag har vært på Hvaler og holdt kurs. Jeg har også padlet på Hvaler i dag, det er det jeg meneer med sprøtt. Jeg kjenner også Halvor. Fint om du kunne hjelpe meg med forklaring på hvordan forsto dine waypoynts. Hvis du har Garmin kan du kanskje sende de på mail til meg? Har planlagt en Kragerø tur i september og fine teltplasser er velding interessant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.