Nå også i byggebransjen

Etter en lang og god natt møtte jeg opp i byggebransjen. Jeg er jo glad i å bære, og nå sto 6-7 tonn med takstein på lur. Jeg kjenner en byggmester, og han trengte en hjelpende hånd. Det var skikkelig gøy, og jeg kjenner at kroppen er i siget.

Etterpå fikk jeg unna ganske mange telefoner i forbindelse med padlekurset til helgen. Har også fått bestilt opp litt mer utstyr som er på vei. Dette blir spennende!

Gjorde også unna en del oppdateringer på www.keltiskfromhet.no. Regner med at jeg får sendt ut et nyhetsbrev der i morgen. Må egentlig det. Satset på å gjøre det månedlig, men det kom dessverre ikke noe i mars. Dermed er det nødt til å komme noe i april synes jeg. Får en del hyggelige e-poster på nette nettstedet, og nå er det over 50 navn på e-postlisten. Men, det er selvsagt plass til mange mange flere! 🙂

Spiste deilig middag med Ingunn og gutta etterpå, og så har jeg tatt det rolig med Falkberget (Den fjerde nattevakt). Deretter fikk jeg Internett til å virke igjen. Det sluttet å virke etter at vi hadde en mann her for å fikse trådløst nettverk… Håpre vi kan finne ut av det trådløse systemet her – det er kjipt med bare en maskin på nett. Selv om det ogås er litt deilig å ikke ha tilgang på nett her…

Tror jeg rusler en tur ned på Spicheren for å ta litt badstu og boblebad. Er litt støl etter bæringen før i dag, men overrasket over at jeg er såpass kjapp etter 2-3 uker hangling. Føler formen er stigende, og må passe meg for å bli for kald i helgen… Det blir antagelig mye bading, og jeg skal få ordnet både neseklype og ørepropper…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.