God tur – og padletur

I dag har det vært en fin dag med besøk og padletur. Startet dagen forholdsvis rolig – la ut en sak på www.adrenaline.no om en som har gått Norge på langs her fra Kristiansand – Kåre Granås. Så fikk jeg besøk, og etterpå var det kajakktur med Eivind. Vi startet turen med å dra bortom Harald. Han er på vei ut igjen, og som i fjor (da han dro til Tromsø) skal han oppdatere www.norskekysten.info underveis. Her er han til kais i Kristiansand:

20060425harald.jpg

Det hadde så smått begynt å regne, men humøret var på topp! Vi dro igjennom ved fiskebrygga. Nord av Dybingen, og sør av Bragdøya. Dette bildet av Eivind er tatt helt syd på Langøya:

20060425eivind.jpg

Så padlet vi ganske åpent forbi Bredalsholmen, og inn et trangt sund vest for Andøya. Gikk rett nordover, og under brua ut til Andøya. Deretter bort til nordsiden av Bragdøya og Dybingen, og bort til fyret på Odderøya:

20060425eivind2.jpg

Videre gjennom ved fiskebrygga igjen og tilbake til kajakklubben. Det ble en tur på drøye to timer, og det var sesongens lengste tur for min del. For Eivinds del var det i tillegg sesongens første… Han er gira på padling fremover, så det blir garantert ikke siste tur denne sesongen…

Vel hjemme koste jeg meg med nytt nummer av “Norsk klatring”. Kjenner jeg er ganske sigen, men skal holde det gående til liturgisk aftenbønn i kveld. På samme måte som tidligere tirsdager. Det gir en slags rytme i et liv som ofte er ganske oppstykket…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til God tur – og padletur

  1. Eyvind Olsson sier:

    Kjempegøy.
    Så dessverre ikke meldingen din før etter at du hadde reist.

    Forøvrig skriver jeg navnet med y
    Eyvind

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.