Nå er det nok!

Våknet skikkelig tung i kroppen i dag tidlig. Slimete og fæl. Ingunn er også blitt syk nå, så nå er vi to… Været og våren er fantastisk, og i dag drar vi mot Haugastøl. Skal feire en 40-årsdag der på lørdag.

Hvor mye vi har ork til før det får tiden vise. Vi drar i alle fall nå i ettermiddag, så får vi se hva veien bringer…

NRK Sørlandet ringte for å få en kommentar på bensinprisen, ut i fra min nettside m24.no. Jeg sa at jeg håpte folk snart kunne finne noe bedre å bruke tiden sin på en bensinpriser, men tror ikke det var helt det han ville ha… De vil vel ha noen som mener at dette er jammen på tide, og så noens om mener dette er et ran av befolkningen… Imens er det kriger for å sikre jevn og god tilgang på fossilt brensel. De kaller det ikke det da, men “kampen mot terror” er nok ikke så langt unna. Her er det flere agendaer er jeg redd…

Fikk unna utrolig mye i går. Både av møter og annet. Avsluttet dagen med å montere knestøtter på den nye Fjord-kajakken. Måtte borre og skru. To av skruene var for sikkerhets skyld for korte – så her må jeg kjøpe noen lengre. Men, nå er i alle fall hullene der… Håper at denne egentlig blir levert ferdig montert…

Nå skal jeg bare pakke ferdig, og så kjører vi avgårde i solen. Har ringt Torsetlia, og de hadde en liten leilighet stående. Skitrekkene i Uvdal er bare åpne i helgen, så vi må evt. videre til Geilo. Vi får se. Er formen som i dag, så blir det ikke mange turene…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.