Kajakktur med Alan

Dagen begynte med en flott kajakktur med Alan. Han var nedom en tur fra Trondheim, og dro videre til Stavanger i kveld. Da er det jo greit med litt avslapning i kajakk – snakke litt med havet. Her er han på østsiden av Odderøya:

20060419alan.jpg

Her er noen flere bilder fra dagens tur:

20060419vaarsol.jpg

20060419bragdoya.jpg

20060419stor_baat.jpg

Etter padleturen kom jeg akkurat ett minutt for sent i et møte, men det gikk heldigvis bra. Nå har jeg spist en litt sen lunsj, og får snart besøk. Vi skal ta for oss litt padleting, og så regner jeg med at det blir en forholdsvis rolig kveld.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.