Slapp, men koselige e-poster

Det begynner å bli en del som har fått med seg m24.no nå, og jeg har fått 5-6 hyggelige e-poster i dag. Fra flere jeg ikke kjenner. Sammen med Eivind har jeg regget til Gjestebok, så nå er det mulig å skrive en hilsen også!

Skulle egentlig vært på et møte kl 13, men det ble utsatt til i morgen. Egentlig like greit. Er litt slapp, og håper at formen snart blir stigende. Antagelig drar vi til fjells på torsdag kveld, og da kunne det vært greit om jeg kunne holdt noen timer i frisk luft i alle fall.

Skal prøve meg noen timer i kveld, så får jeg sjekket formen litt i alle fall. Skal bli deilig å være ute litt – det er helt nydelig vårvær i Kristiansand i dag. Regner med at jeg tar med meg pleddet ut på verandaen når sola runder her. Det er ikke før ca 15, men så har jeg sol til den går ned…. Deilig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.