Litt oppstanden

Begynte dagen i Lund kirke, og tok det veldig rolig etterpå. Ruslet så opp til Ingunn & Co i Presteheia. Her lagde jeg pannekaker, og kvelden forløp svært så rolig. Så “Hjemme alene 3”, og leste litt i Dostojevski.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Litt oppstanden

  1. Håvard Nylund sier:

    Hei Lars.
    Lest om påsken din. Synd at du ikke har kommet på heia. Jeg skal på fjellet i neste uke (har kjøpt meg fri pga. heldagsprøver) Har du lyst til å være med noen dager? Mulig jeg bruker Bossbu som base og bare tar dagsturer!
    Hilsen Håvard

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.