Alenepåske

Spiste frokost med de andre i dag tidlig, og så dro de videre til fjells. Selv ruslet jeg ned til Lund, og fant på ny plass under dyna. Det blir vanvittig mye lesing på meg denne påsken er jeg redd. Er fremdeles slapp, men ikke fullt så tett lenger.

I ettermiddag har jeg hatt besøk av Claus fra Dk. Det har vært svært hyggelig – som vanlig. Vi skulle egentlig ha padlet, men jeg har ikke orket. Han har fått et par fine turer til Skippergada, og det er i alle fall bra. Det får heller bli noen knallfine turer til sommeren!

Nå skal jeg prøve å samle litt energi til å lage middag, og så er det mulig jeg stikker bortom Lund kirke til gudstjeneste kl. 19. Tror det er det jeg oker i dag…

På kvelden: God middag. Nachos. Så sovna jeg i sofaen gitt, med boka på dyna. Våknet likevel tidsnok til å tusle meg bort på gudstjeneste. Det var hyggelig, og prekenen var slettes ikke verst. Vi har fått ny prest for en periode. Etterpå var det langbord og kveldsmat. Noen gamle damer forbarmet seg over meg, og jammen var det ikke et par der på min egen alder også…

Nå skal jeg bare si litt natta her, og legge meg på sofaen igjen. Blir nok en tidlig kveld… Fortsatt slapp, og litt vondt i hodet.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Alenepåske

  1. Paal R sier:

    Hei. Maatte inn aa kikke litt paa din blogging. Fin lesning. Ellers er jeg i Thailand. Paa Railay Beach er det ingen veier eller biler, Lars.
    Snar tilbake til N og forsatt mye sne i Hakadal.

    mvh, Paal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.