Mer slappings

Synes ikke det går merkbart fremover med forkjølelsen akkurat. Sov som en bombe i hele natt, og har vært rimelig slapp i dag… Veit neimen ikke helt hvordan dette skal gå. Skulle egentlig dratt sammen med de andre til Gautefall i morgen tidlig. Nå vet jeg ikke helt hva det blir til…

Fikk en telefon, og måtte inn på arbeidsrommet. Da så jeg at n24.no hadde fått laget et favicon, og dette måtte jeg bare få lagt inn også. Så nå har også m24.no fått sitt favicon. Synes det ble ganske søtt:

20060412web.jpg

Tydelig at Fædrelandsvennen hadde sendt det rundt i redaksjonen. Har fått 71 besøk derfra siste dagene… 😉 Men, ingen har ringt – og fremdeles har det ikke blitt nevnt med et ord i noe medium. Det blir spennende å se hva som kan skje til uken! 😉

Men, nå er det tilbake til dyna…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.