….. slappings og ny kajakk

Våknet til et fantastisk vårvær. Ingunn er 41 år i dag, og det var en hyggelig morgen og god frokost. Dessverre var jeg fryktelig tett og slapp. Likevel fikk jeg padlet 50m i ny kajakk. Her er det Ingunn som prøver:

20060410ny_kajakk.jpg

Ingunn hadde en del ærend i byen, så jeg ble satt av på Lund. Der ble det stort sett bare lesing og sløving. Etter et par timer ringte DFDS med den nye kajakken. Ingunn var med meg ned for å hente. Kajakken er en polyetylen-utgave av BD sin Fjord. Jeg skal bruke denne til innlandspadling. Skal bl.a. padle Ogge – Kristiansand første uken i mai.

Vi måtte prøve en liten runde, og da kom jammen Petter m/fam inn også. Han hadde lånt Ellesmeren, og tok seg jammen en dukkert da de kom inn til brygga. Han sa ikke fra på forhånd, så jeg fikk ikke tatt noe bilde. Men, det kan jo komme flere sjanser… Her er han fremdeles tørr og fin:

20060410petter.jpg

Så var det wok, og etterpå svima eg av igjen… Leste litt om fader Isodor de gangene jeg var våken, men ellers lå jeg bare helt stille… Nå er klokken 20, og vi har nettopp fått besøk av Siw og Håvard. Kinoen i Presteheia viser nå “The constant gardener”, og det tror jeg kan bli gøy. Leste boka for noen år siden….

Snurr film!

Dagen etter: Filmen var like medrivende som boka. Leste den for noen år siden. Det er verste er jo at jeg tror på dette også. At legemiddelfirmaene kynisk utnytter befolkningen i fattige land. Dessuten blir jeg veldig glad når jeg ser filmer som viser GLØD. Tessa i “The constant gardener” er et typisk eksempel på en rolle jeg faller for. Idealisme og glød i skjønn forening.

På natta leste jeg ut ei bok av Karin Fossum. Ganske spesiell krim – der jeg-personen i boka er morderen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til ….. slappings og ny kajakk

  1. Petter sier:

    Hei,

    takk for lånet av kajakken! God bedring.

    PHK

  2. Lindamathilde sier:

    Padlofil.no!!! Heeeelt fantastisk! Satt igjen med tårer i øynene og klump i halsen, bare fordi det var så fantastisk. Og er ganske irritert på meg selv for at jeg ikke har kommet meg ut på havet enda. (tok kurs for snart ett år siden, har bare padlet to ganger siden). Men padlofil var en veeeeeldig motiverende side! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.