Ny versjon

Startet dagen med gudstjeneste i Lund kirke. Gjorde godt! Får litt påskefølelse. Var veldig “tom” etter at m24.no var ferdig i går kveld. Forkjølelsen har nå kommet til snørrete nese – da er det på vei over…

Skal møte Ingunn kl 15 på Spicheren, så i alle fall hun får trent litt. Regner med at jeg tar meg litt tid i badstu/boblebad i alle fall. Det gjør bestandig godt.

Har vært plaget av spam i bloggen en stund nå, og har fått hjelp til å installere ny versjon. Tror det skal bli bedre nå! Det er et litt annerledes brukergrensesnitt også, men ikke noe problem. Så får vi se hvordan det ser ut når jeg publiserer! 😉

Senere på kvelden: Kan ikke si annet enn at det ser greit ut når jeg publiserer, bortsett fra at det har dukket opp en busk øverst på siden. Det får heller gå… 🙂

Klatringen med Ingunn var oppløftended. Har vært litt snørrete, men klatret litt. Det gikk over all forventning. Komm til og med 1/3-del opp på ei rute som var gradert 8-…. Men, den var neppe mer enn 6+ det strekket jeg gikk. Men, moro lell. Deretter ble det boblebad og badstu. Vel hjemme i Presteheia var det knallgod middag. Rester etter Ingunns bursdagsfeiring i går kveld. Etter dette har det bære vært lesing og TV. Nå ser vi LSK – RBK, og er ganske segne. Blir nok en tidlig kveld.

I morgen er det meldt knallvær, så det frister veldig å prøve kajakken. Jeg har jo også en ny kajakk på vei ned fra Oslo ett eller annet sted. For se om det er mulig å spore den opp i morgen. Spennende. Claus er i byen, og han padlet Skippergada i dag tror jeg. Heldiggrisen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.