m24.no lansert!

Så har jeg lansert nettstedet m24.no! m står for MeningsfyltLIV, og meningen er at m24.no skal kaste et skråblikk på alle millionene som i dag brukes på na24.no og n24.no. Sistnevnte har budsjettert med 10mill i underskudd i år.

Det er jo ikke helt i slike proporsjoner jeg opererer – her går det mest i dugnadsarbeid. Men, det er morsomt, og det gir MENING! Så får vi se om det blir noe blest rundt dette – det hadde vært veldig gøy! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.