Full fart

Etter litt småforkjølelse og mye soving på sofaen i går, kviknet jeg til utpå kvelden. Satt til 02 med m24.no, og var helt ADHD fra 07 i dag tidlig. Har stort sett arbeidet med det i hele dag, og nå begynner det virkelig å ta form!

Har fått all grafikken på plass, og det er bare noe små puslerier igjen på den fronten. Litt verre med artikler, men tror jeg kommer greit i mål der også. Har to til liggende, og skal prøve å få skreve enda en i morgen. Da flytter jeg også over hele løsningen på eget webhotell. Her blir det spennende å følge med på statistikken!

Mulig jeg lanserer allerede i morgen, det er jo ikke noe å vente med! 😉

Nå skal jeg være med Ingunn på Spicheren, så hun har noen til å sikre seg. Regner med at jeg kan få tatt litt badstu etterpå. Så blir det vel en god middag og litt sløving foran TV tenker jeg. Nytt på nytt er omtrent det eneste det er verdt å se synes jeg… Mulig jeg er i ferd med å bli i overkant sær, men det får heller gå!

Ingunn skal feire bursdag i morgen, så da er det jenteparty. Det betyr at jeg får enda mer tid til å legge i m24.no. Men, så kommer Claus fra Danmark med ny kajakk. Regner med at jeg tar en liten tur med han. Det var snakk om overnatting, men tror liksom ikke det skal være det første jeg gjør med sår hals… Gleder meg likevel, blir godt å se han igjen!

Kajakken jeg kjøpte på mandag har jeg ikke sett noe til, men den har visstnok kommet til Oslo. Vet ikke helt hvor lenge jeg blir her nå. Vi har snakket om å dra på hytta hvis været er tålelig, men varslene endres veldig – det er ustabile forhold. Kanksje blir vi her mestepartne av påsken. Fra tor-søn skal vi uansett til Gautefall. Så det blir litt mer ski på oss!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.