I farta igjen…

Fikk satt av 10 timer søvn i natt. Var ikke våken EN gang. Deilig! Har derfor fått vært litt kreativ, og ting begynner å ta litt form. Selv om det er MYE igjen… Regner med å få spadd unna ganske mye frem til helgen.

Ser vel for meg at det blir en del I helgen også. Det er ikke meldt det helt store været fremover, så da er det jo mulig å legge ned noen timer… Selv om jeg jo ikke trives altfor godt foran boksen. Men, det går jo til en god sak! 🙂

Nå skal jeg ned på Amigos med en kompis. Det kan være greit, så kan jeg få korrigert prosjektet litt. Etterpå er det ned til Ingunn for å lage litt grafikk. Deretter blir det en ganske rolig kveld i Presteheia ser jeg for meg. Hvis jeg får det over meg, så kan det hende det blir litt mer skriving, men er egentlig fornøyd med dagen. Har ikke noe på tapetet før 17 i morgen, så det skulle være mulig å få til litt da også!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.