Fortsatt rolig

Det er ikke altfor mye som skjer enda. Det er både godt og dumt. Har prøvd å komme litt i gang, men har ikke gjort så mye mer enn litt klatring. John og jeg hadde to flotte timer i nye ruter på Spicheren.

Etterpå var jeg på Presteheia og spiste middag. Deilig. Har lest litt, og oppdatert boklisten på www.boker.drypp.no. Shopping er det også blitt, da jeg har kjøpt ny kajakk. Denne gangen i plast. Boreal Design Fjord i plast med senkekjøl forventes til Kristiansand før helgen. Vi får se. Sånn transport blir en aldri klok på…

Ellers har jeg sjekket statistikken på bloggen for forrige uke. Det var flere dager jeg hadde over 100 besøk! Det er moro! Toppet seg på mandagen med 110 besøk.

Virker som om nettstedet naturliv.no er blitt hacket. Har sendt en forespørsel til domeneshop.no. Her er det noe som ikke stemmer. Plutselig kommer det opp en del filer eksternt som jeg ikke har hos meg…

Nå blir det liturgisk, og så får jeg se om jeg får ånden over meg til å jobbe litt med m24.no-prosjektet utover natta.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.