Ganske rolig

Denne dagen har gått med til lit konsolidering. Men, har ikke funnet helt roen. Har gjort unna masse småting, og fått vært litt ute ii godværet.

Skal nå avslutte dagen med litt klatring på Spicheren. Det har visstnok kommet masse nye ruter, og sånt er jo moro. Er nok ikke i mitt livs slag, men tar det som rolig trening. Skal trene med John der i morgen.

Ellers har jeg publisert en ny artikkel på www.keltiskfromhet.no i dag. Det er Mecky som har sendt over en artikkel om St. Sunniva. Jeg laget en skikkelig linkesamling, så nå kan de som er interessert i Sunniva-relatert materiale virkelig boltre seg.

Får stadig hyggelige tilbakemeldinger på det som ligger på nett, og merker at det gleder meg mer og mer. Når kanskje ikke ut til så mange, men det er godt å bidra litt. Så av statistikken til adrenaline.no at det hadde vært inne over 4300 unike brukere i forrige uke. En del av dette er sikkert roboter, men likevel. Moro er det!

Har mye jeg gjerne skulle skrevet, og håper etterhvert å få ryddet plass. Nå ser det i alle fall ut som økonomien blir mer stabil fremover, og det kan sikkert hjelpe. Jeg trenger jo ikke så mye, men det er greit om det er litt mer forutsigbart enn det har vært til nå!

Men, nå er det klatring!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.