Hviledag

Fredagen er uten konkurranser for vår del, og vi skal ta det forholdsvis rolig. Har nå oppdatert gårsdagens oppføring med bilder, orket ikke det sent i går kveld. Ta en titt!

Før lunsj: Har gått en 10km under ganske trå tur. Godt feste, men dårlig gli. Nysnø i gårsdagens spor. Fin og jevn treningstur. Nå blir det lunsj, og så tar vi en rolig ettermiddag. Noen vil shoppe, andre skrive osv. Badstu skal vi vel også få med oss ser jeg for meg… Da skulle oppladningen til morgendagen være grei. Så får vi se. Det starter 7 stykker i Johns klasse, og det er bare 1/4dels premiering. Det betyr jo at bare den som vinner får premie…

Før middag: Deilig lunsj (som vanlig). Så brukte vi litt tid til lesing og litt ærender. Jeg har kjøpt glider til i morgen, og satser på at jeg har energi nok til å legge på den etter middag.

Etter shopping var det badstu. John og Per Anders gikk etter en stund, mens jeg ble sittende igjen å snakke med Neil fra London. Veldig fascinerende. Engelskmenn er utrolig høflige! Han er er for første gang, og jeg tror han er veldig fornøyd. I går gikk han 10 km på litt under to og en halv time – og dette er første gang han går på ski i hele sitt liv. DET er imponerende, han er over 60!

Oppe på rommet igjen tok jeg skjegg og hår, så nå sitter jeg her helt shavet i kveldssolen på rommet. Sola tegner vidda med et fantastisk flott lys, og jeg må si jeg savner fjellski og endeløse vidder. Viddene på motsatt side av Beitostølen må helt klart utforskes en gang. Men, det blir ikke denne gangen… Slik er utsikten fra hotellrommet akkurat nå:

20060331vidde.jpg

20060331sol.jpg

Rett før leggetid: Middagen var herlig. Satt sammen med en del tolker, og har lært meg noen nye ord og uttrykk. Egentlig er det ganske intuitivt, men det er jo masse som ikke er det også… “Koselig å se deg” har jeg i alle fall inne nå. Og “takk”.

Så bar det ut i smørebua, og der var jeg en drøy times tid. Men, så har da skiene fått CH8 etter alle kunstens regler! (Det er en glider.) Dermed står bare smurningen igjen i morgen tidlig. Har akkurat vært innom Met og Storm. Storm melder -8 kl 8, mens Met sier -3 formiddag. Begge har 0 grader på ettermiddagen (Storm kl 14). Vi starter 10.41, og skulle normalt være i mål etter ca 1.45. Det skulle da være mulighet for å slippe unna med moderate mengder “klin” (les klister og myk voks). Stigningen i løypa er mellom 1 og 2,5 km. Samme runde skal gås to ganger, dermed repeteres den etter 11 og 12,5 km. Resten er mye pigging. Veldig flat løype. Passer John og meg godt. Vi har trent triceps og mage på Spicheren i hele vinter. Det blir spennende! Blir nok ikke noen oppdatering i morgen tidlig, men tenker vi rekker en oppdatering rett etter lunch i morgen – ca 14.

Sov godt alle sammen! 😉 Tenk på oss!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.