Mil etter mil

Vi ligger slettes ikke på latsiden her på Beitostølen. John var rimelig klar for å gå minst like langt før lunsj i i dag. I går gikk vi som kjent 19 km før lunsj, og i dag ble det 22! Her er John i målområdet:

20060328John.jpg

Etter en deilig lunsj var vi tilbake igjen. Da var det først trening i skiskyting. Fulltreff på to serier gir håp for morgendagen! Etterpå gikk vi 12 km til, så denne dagen ble ganske heftig – til sammen 34 km. Jeg har nå gått 7 mil på to dager, og får kanskje roe ned litt i morgen.

Men, er ikke sikkert det blir mulig, for da er det først skiskyting fra morgenen av. Den er bare 5 km, så det blir jo nesten oppvarming nå… 😉 På ettermiddagen ser jeg at det er meldt regn, så da blir det kanskje litt hviledag-aktig i morgen. Vi får se!

Etter en deilig badstu er vi nå klar for middag!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Mil etter mil

  1. Mette sier:

    Hei John og Lars!
    Følger med dere her fra tåkelagte Kristiansand. Håper på gode opplevelser og på gode resultater i løypa. Gå for gull!!!!
    Ellers så skulle jeg gjerne vært på Beitostølen og misunner dere litt. Har opplevd det en gang for mange år siden, og synes stemningen var helt unik.
    Hilsen fra Mette C. (synspedagog/lærer)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.