Så er vi i gang

Våknet til opphold og et tynt lag med nysnø. Var tidlig på skistadion, og har gått 10-5-2-2, altså 19 km før lunsj! Dette ser ut til å bli en helt knall uke, men nå kommer midværet. Har gått fra -6 til 0 nå, så vi får se hvordan føret blir etter lunsj, men nå er det MAT!

Etter lunsj var det en halvtime på øret, og så dro vi ned igjen. Først gikk John og jeg en halvtime sammen, og så skjøt han litt med Per Anders. Da gikk jeg en knallhard 10 km… Roet ned med 2 til, og har gått 36 km i dag… En god start! Selv om jeg kanskje ikke ser helt i vater ut på dette bildet (ganske sliten):

Skytingen til 20060327selvportrett.jpg

John gikk bra, og vi er optimistiske foran skiskytingen.

Det er en fornøyd gjeng som nå setter kursen mot badstua…

Etter middag: Badstua gjorde godt, og så leste jeg litt i “Nød” frem til middag. Middagen var som vanlig overdådig, men det er svært folksomt her i år. Lange køer, men like god mat. Det krever sin mann å forsyne seg lite her, men jeg synes jeg klarte det ganske bra i dag…

Nå er det en liten pause før gudstjeneste i lyskapellet. Ved BHSS er det en fantastisk flott kirke. Her er det gudstjeneste kl 21. Gleder meg! Etterpå blir det garantert en tidlig kveld…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.