550 kilometer senere

Dagen startet VELDIG tidlig. Ingunn dro 6.30, og det var egentlig 5.30 pga sommertid. Hun skulle på topptur til Valle. Så dro jeg avgårde litt senere, og var hos John halv 9. Klokka 9 dro vi fra Kristiansand.

Det har gått jevnt i hele dag, og vi var fremme på Beitostølen litt over fire. Så det går faktisk å kjøre distansen på litt over 7 timer! Er ganske pudding nå, men så er det snart mat også. Vi har fått et tremannsrom, og ligger i en tredobbel seng med smale renner mellom.

Siden sist er bredbånd på rommet blitt gratis, så da er jeg tilgjengelig både på e-post og får oppdatert bloggen jevnlig. Det er jo kjekt! Men, vi får nå se hvor mye jeg orker – det blir jo mye uteliv her oppe… 😉

Senere: Etter middag tok jeg en militærbil ned til BHSS. Der satt jeg en stund i lyskapellet. Flott. Fant roen. Så gikk jeg tilbake til SAS-hotellet i snøværet. Nå sitter vi alle tre på rommet med hver vår PC, og det er jo passelig sosialt. Jeg skal legge meg ganske snart – kjenner jeg har litt småvondt i hodet. Men, dette lover bra for uka. Det har kommet 5-10 cm nysnø – og det kan vi absolutt leve med…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.