Flott dag

Denne dagen skulle helt klart vært brukt til å gå på ski, men slik er det jo ofte i livet. At en skulle vært andre steder. Fikk likevel en drøy times spasertur i dag tidlig, og slik så det ut over Lundsbrua litt over 08 i dag:

20060324pano_lundsbruaS.jpg

Så bar det avgårde til Grimstad, der jeg viste frem lysbildene fra Homborsund fyr. Det var et fint møte, med hyggelige mennesker. Menneskemøter altså… Slutter aldri å forundre meg.

Deretter hentet jeg bilen, som nå har fått ny kjølevæske og eksosanlegg. Den er klar for langtur på søndag. Da bærer det avgårde til Beitostølen. Så hentet jeg regnskapet/selvangivelsen min, og leverte dette i byen til avhenting.

Nå er jeg ganske tom, men har satt sammen en del panoramer. Blant annet det på toppen av siden. Har nå skjønt at panorama-funksjonen måler lyset etter første bildet, så det kan lønne seg å låse mot sola før en starter. Da blir det ganske mørke panoramaer, men en risikerer ikke at bildet “blåser ut”. Elektronisk er det en smal sak å lysne bildene, mens å mørkne noe som er “blåst ut” ikke er like lett…

Skal ha en liten pause nå, og så blir det klatring litt over 17. Klarte den blå rute da jeg klatret med John i går, og var veldig fornøyd! Så får vi se om den kan repeteres.

Skal hente skiene til John senere i kveld, og glide begge parene i løpet av morgendagen. Ser for meg at det blir litt hit og dit. Det er bestandig sånn før en drar avgårde… Men, tror jeg har oversikten…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.