90 år!

I dag har jeg feiret min bestemor sin 90-årsdag. Til sammen var det vel innom litt over 10 stk i løpet av dagen, og hun var veldig fornøyd! Fikk også tid til en tur innom min onkel med familie.

Drar tilbake til Kristiansand igjen i morgen. Toget fra Oslo går 11.11, og det blir en prøvelse å sitte inne i finværet. Men, får satse på at jeg kan få noe ut av tirsdagen. Vet det er en del jobb som ligger og venter, men det er en prioritert oppgave å få noe ut av finværet også! I dag var det 14 dager i Kristiansand, og rene påskestemningen visstnok.

I går gjorde jeg ferdig lysbildene fra Homborsund fyr, og de har jeg lagt på nettstedet www.homoludens.no. Nå skal jeg være litt sosial, og så blir det en tidlig kveld. Deilig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.