Live fra Årnes

Har kommet til Årnes etter en lang togdag. Har spist god middag sammen med familie og bestemor (som blir 90 i morgen). Nå er jeg innom nettet her, men er fryktelig trøtt. Blir nok en tidlig kveld. Har også fått lei beskjed…

Hytta jeg har sett på i Søgne ble solgt usett idag… Jeg ville vente med å legge inn bud til jeg hadde sett inne i hytta, men den ble faktisk solgt usett. Innlandshytter blir jo for lommerusk å regne i dagens hyttemarked. For tiden re det to hytter til salgs i Søgne. Den ene har prisantydning på 350.000,- og den andre 7,8 mill. Gjett hvem av de som ligger ved havet…

Kjenner jeg er ganske lei meg, men det kommer sikkert nye muligheter. Jeg får bare fokusere på at jeg har en enorm force som leter etter ei øde hytte uten strøm, vei og med utedo. Et slikt marked er ganske smalt tror jeg… Selv om det nå jo er bevist at jeg ikke er helt alene.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.