Om å ta ballene ned

Dette er uken for å ta ned en del baller som har svirret rundt. Grønt Kart landet i lunsj med Grønn Hverdag i dag (selv om jeg skal oppdatere litt dann og vann), og flere andre ting er også i ferd med å lande. Det er deilig.

Var innom byen en liten tur etter lunsjø. Kjøpte en innføring i Flash, og håper jeg kan lære litt om det neste måneden. Vi får se – det er en stund siden jeg lærte nye programmer hver måned…

Deretter var det klatring med John og Harald. Vi avsluttet klatringen med knallharde maveøvelser. Kjenner at mavemusklene er bedre enn noengang. Det er skikkelig oppmuntrende. Fikk med et boblebad og litt badstu før Presteheia. Der var det litt for seint til middag, men rikelig med rester.

Nå har jeg gått igjennom litt brainstorming på nye prosjekter, og prøver å få med meg noen medhjelpere. Dette er spennende (men akk så ideologiske) oppgaver! 🙂

Får med meg halve dagen i morgen tidlig til litt jobbing, og så drar jeg til Homborsund fyr. Skal være der fra torsdag til fredag. Gleder meg veldig. Lese mye, og se utover havet. Tar med meg masse klær, sovepose og bøker. For ikke å snakke om kamera. Med 2GB tomt minnekort! Her blir det masse bilder… Er meldt fint vær, så dette kan bli fantastisk flott!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.