Rik dag

I dag gjorde jeg fullstendig ferdig Grønt Kart, og skal i lunsj-møte for overrekkelse i morgen. Middag hos Ingunn, og så skulle jeg på foredrag med Jan Terje Voilaas. Her er utsikten fra Lundsbrua, der jeg kom akkurat til solnedgangen:

20060314pano_solnedgang.jpg

Jan Terje Voilaas er kristiansanderen som syklet jorda rundt. Han har sluttet sin gamle jobb, og er nå syklosof. Foredraget var veldig inspirerende, men jeg hadde kanskje sett for meg noen flere “metafysiske” drypp. Ikke for det – mannen er mange spennende tanker! Gleder meg veldig til boka hans kommer til høsten. Den blir garantert anmeldt på adrenaline.no. Her er han under kveldens foredrag hos Bymisjonen. Lokalet ble fullstendig sprengt, og flere måtte avvises…

20060314jan_terje_voilaas.jpg

Etterpå gikk vi en liten gjeng på Frøken Larsen for å snakke om LIVET. Utrolig spennende. Derfor ble det en sen kveld… Ikke vekkeklokke i morgen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.