Ny flott skidag

I dag var det nesten lite fint vær som i går, og ferden gikk til Søgne. Denne gangen var det ikke racerplanker, men utenforsporetski som gjaldt.

Vi fikk en fin tur i Søgne-marka, men kjente nok turen fra i går litt. Det gjorde ingenting, fordi i dag skulle det bare nytes.

Etter en dusj på Lund gikk jeg i gang med Grønt Kart. Ble nesten ferdig (mangler kanskje en times tid med oppføringer). Regner med at jeg får ting ferdig i begynnelsen av uka. Det skal bli hemningsløst deilig! 🙂

Etter et par timer gikk jeg opp til Ingunn, og vi spiste deilige kyllingvinger. Etterpå ble det mye lesing, og jeg er svært imponert over Dostovjeski. Nå avslutter vi kvelden med en eller annen film på TV…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.